Η ενεργειακά αποδοτική λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό!

Νέες ολοκληρωμένες σειρές με Αντλίες Θερμότητας από τη Solar Systems Hellas, για την κάλυψη θέρμανσης, ψύξης και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης τόσο σε οικιακές αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές. Ευέλικτες αντλίες θερμότητας και λέβητες που μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλούς τύπους καλοριφέρ και σωληνώσεων που ήδη υπάρχουν, εξασφαλίζοντας άμεση και οικονομική εγκατάσταση με υψηλή απόδοση. 

Η τέλεια λύση για νέες κατασκευές

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών της Solar Systems Hellas είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για νέες κατοικίες ή κατασκευές. Σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση ή καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών, επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Σχεδιασμένες στην Ευρώπη, για την Ευρώπη, οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της Solar Systems Hellas είναι κατάλληλες για όλες τις κλιματικές συνθήκες που συναντώνται στην Ευρώπη όλο τον χρόνο.

Λειτουργία με ανανεώσιμη ενέργεια

Εξάγοντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, το σύστημα χαμηλών θερμοκρασιών θερμαίνει, δροσίζει και εξασφαλίζει στο σπίτι σας ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο. Λειτουργεί με 75% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 25% ηλεκτρική ενέργεια. Επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση κλάσης A++ κατά τη θέρμανση. Συνδυάστε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού.

Νέα Προϊόντα

Αντλίες Θερμότητας

Hitachi