Η δύναμη του ήλιου στα χέρια σας!

Η ηλιακή στέγη συμπληρώνει ιδανικά την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα μετατρέπει το ηλιακό φως σε ηλεκτρισμό. Με μια ενσωματωμένη μπαταρία ηλεκτρικού ρεύματος, η ενέργεια που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποθηκεύεται και μετατρέπεται σε δύναμη ικανή να ολοκληρώνει κάθε λειτουργία μέσα στο σπίτι σας. Άριστη κατασκευή με γυάλινα πλακάκια τόσο ανθεκτικά και λειτουργικά στον χρόνο που εγγυώνται για τη διάρκεια ζωής τους και τις μεγάλες ποσότητες ενέργειες που μπορούν αν σας προσφέρουν. 

Πάνελ με κομψή σχεδίαση χαμηλού προφίλ

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Solar Systems Hellas είναι ενσωματωμένα με πλαίσιο και χωρίς ορατό υλικό τοποθέτησης. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, αναπτυσσόμενη εμφάνιση. Το σύστημα πάνελ διαθέτει μια ηλιακή εγκατάσταση στον τελευταίο όροφο που έχει σχεδιαστεί με κομψή εμφάνιση χαμηλού προφίλ που είναι ελάχιστα διακριτή από την ίδια τη στέγη. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας το υλικό τοποθέτησης του πίνακα που είναι χαμηλότερο προφίλ από τα παραδοσιακά πάνελ. Τα ηλιακά πάνελ έρχονται με ενσωματωμένα μπροστινά πλαίσια που απομακρύνονται από τις σκληρές γραμμές, που ακολουθούν τα περισσότερα ηλιακά. 

Μια εξαιρετική πρόταση που συνδυάζει αποτελεσματικότητα με μοντέρνο design σε κάθε νέο σπίτι που θέλει να δει μια σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά του. Με τα ηλιακά πάνελ της Solar System Hellas η ενέργεια του του ήλιου γίνεται η πιο προσιτή πηγή ενέργειας για την οικία σας μέσα από μια κομψή εμφάνιση σε απόλυτα ανανεωμένο σύγχρονο ύφος.  

Πάνελ για διαρκή χρήση

Η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ, καθίσταται διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε για οποιαδήποτε λειτουργία ημέρα ή νύχτα! Το ηλεκτρικό δίκτυο επιτρέπει στους ηλιακούς συλλέκτες σας να παράγουν ενέργεια κατά τη διάρκεια διακοπών του δικτύου, με αποτέλεσμα να είναι άμεσα σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. 

Ο μηχανισμός προωθεί τη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα ηλιακά πάνελ σε εναλλασσόμενο ρεύμα. Αυτό, στη συνέχεια, αποστέλλεται στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού για να παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε. 

Το σύστημα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει και ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας την απλή λειτουργία της ηλιακής ενέργειας. Αποκτήστε αυτονομία στη διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών σας και ενισχύστε την οικία σας με τη δύναμη των φωτοβολταϊκών συστημάτων της Solar Systems Hellas.

Φ/Β Πλαίσια

Αόρατα Ηλιακά Κύτταρα

Προσαρμόστε την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει η ηλιακή σας οροφή στις ενεργειακές σας ανάγκες, όσο μεγάλες κι αν είναι αυτές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση δύο τύπων πλακιδίων από γυαλί, ηλιακών κεραμιδιών και μη ηλιακών πλακιδίων. Και τα δύο φαίνονται τα ίδια από το επίπεδο του δρόμου.

Πηγή Ενέργειας που χαρίζει υπεροχή!

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο, αξιοπιστία και ασφάλεια με τα συστήματα ηλιακής ενέργειας με φωτοβολταϊκά πάνελ από τη Solar Systems Hellas. Η ηλιακή ενέργεια εξασφαλίζει μέγιστη κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας τις ενεργειακές απαιτήσεις σε ποσότητα, ενώ παραμένει απόλυτα φιλική για το περιβάλλον. Η ανανεώσιμη φυσική δύναμη του ήλιου που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!