Ηλιακοί Θερμοσίφωνες με υψηλά στάνταρ και διάρκεια ζωής!

Τα θερμικά ηλιακά συστήματα αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια προσφέροντας δωρεάν παραγωγή ζεστού νερού για όλες τις χρήσεις, ενώ ακόμα συμβάλλουν καθοριστικά στην εξοικονόμηση άλλων μορφών ενέργειας, οι οποίες εκτός του υψηλού τους κόστους, βλάπτουν και το περιβάλλον. Μια από τις πιο οικονομικές λύσεις που εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα με απλό, άμεσο και διαρκή τρόπο.  

Ανοξείδωτο εξωτερικό κάλυμμα

Το ανοξείδωτο εξωτερικό κάλυμμα του θερμοδοχείου εξασφαλίζει την μακροζωία και την αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Tα ανοξείδωτα θερμοδοχεία υπερτερούν των άλλων γιατί διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση και ισχυρή αντοχή τόσο στις χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες. Διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα στο νερό που αποθηκεύουν από το δίκτυο, την ίδια στιγμή που διακρίνονται για το ιδανικό εξωτερικό φινίρισμα με κατασκευή που έχει σημαντικά μικρότερο βάρος από τα εμαγιέ θερμοδοχεία.

Γαλβανισμένη Βάση Στήριξης

Η Βάση στήριξης του ηλιακού είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο σίδερο πάχους 2 χιλ. για να αντέχει στις καιρικές συνθήκες και να μην σκουριάζει. Αυτή η βάση του ηλιακού θερμοσίφωνα δεν έχει περιορισμό μοιρών καθώς μπορεί να τοποθετηθεί άνετα και εύκολα σε κάθε είδους επιφάνεια είτε είναι ταράτσα είτε είναι κεραμίδια. Είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί το διπλάσιο βάρος από ό, τι συνήθως ζυγίζει ένας ηλιακός θερμοσίφωνας.

Μονοκόμματο πλαίσιο αλουμινίου

Το μονοκόμματο, χωρίς ενώσεις, πλαίσιο αλουμινίου του ηλιακού συλλέκτη εξασφαλίζει την στεγανοποίηση και την αντοχή στις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια ζωής. Ποιοτική κατασκευή με ισχυρά επίπεδα ανθεκτικότητας ώστε να συντελεί στη διατήρηση της άριστης απόδοσης του ηλιακού θερμοσίφωνα. Γερό κράτημα και ασφάλεια γίνονται συνώνυμα της εγκατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνά σας με τα αξιόπιστα μονοκόμματα πλαίσια αλουμινίου. 

Νέα Προϊόντα

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

HELIOAKMI