Σώζουμε το σπίτι σας οικονομικά

Σώζουμε το σπίτι μας οικολογικά!

Η φιλοσοφία της Solar Systems Hellas στηρίζεται στην ικανοποίηση των ενεργειακών αναγκών σας! Εφαρμόζοντας με επιτυχία όλα τα χρόνια της παρουσίας μας, αυτή την αρχή, δημιουργήσαμε ένα μεγάλο δίκτυο ευχαριστημένων πελατών και συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό! Θέτουμε κορυφαία προϋπόθεση την άριστη ποιότητα σε υλικά κατασκευής, με υπερσύγχρονη τεχνολογία, πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία και πιστοποιήσεις απόδοσης από έγκυρους οίκους. Ακολουθούμε πιστά υψηλές προδιαγραφές με εγγύηση για τις υποσχόμενες υπηρεσίες μας μαζί με συνεχή υποστήριξη προς τους πελάτες μας. 

Ιστορικό

Η Solar Systems Hellas ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 και είναι από τις πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα. Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η εμπορία, η αποθήκευση και η προώθηση φωτοβολταϊκού εξοπλισμού για την κατασκευή – εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών πάρκων και οικιακών Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων οποιουδήποτε μεγέθους. Ξεκίνησε σαν μια μικρή σχετικά εταιρία, μέσα στα γεωγραφικά όρια της Μακεδονίας, ωστόσο πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε μία εξειδικευμένη εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκού εξοπλισμού επεκτείνοντας της δραστηριότητες της σε όλη την Ελλάδα. Διατηρώντας την ίδια δραστηριότητα μέχρι και σήμερα, στην Solar Systems Hellas προμηθεύουμε φωτοβολταϊκά συστήματα υψηλής απόδοσης στο πελατολόγιό μας, το οποίο αποτελείται από εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών σταθμών, εργολάβους, τεχνικές / κατασκευαστικές εταιρείες, ηλεκτρολόγους και καταστήματα λιανικής πώλησης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δραστηριότητα

Η Solar Systems Hellas ανανεωνει και εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα προϊόντων της, προσθέτοντας καινοτόμα προϊόντα των πλέον αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Πριν από κάθε προμήθεια οι αγοραστές της Solar Systems Hellas διεξάγουν τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Οποιοδήποτε προϊόν επιλέγεται να προστεθεί στην γκάμα της εταιρείας έχει προηγουμένως εξετασθεί και έχει λάβει έγκριση ποιότητας. Επιπλέον συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας με απώτερο στόχο την κατασκευή προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Τα στελέχη της Solar Systems Hellas βρίσκονται πάντοτε στην διάθεση των συνεργατών της εταιρείας για να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία τους και να ικανοποιήσουν με τον καταλληλότερο τρόπο κάθε αίτημα τους. Στις άρτια οργανωμένες αποθήκες μας ( Logistics ) τηρούμε με σταθερότητα και συνέπεια αποθέματα υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς χωρίς καθυστερήσεις. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα οπουδήποτε απαιτηθεί από τους συνεργάτες μας, μετά από συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας.